15 July 2010 | 6 comments

Setelah 2 Bulan Menyepi

Labels:

Setelah 2 bulan menyepi, kini aku kembali.

Aku tak kemana-mana pun. Hanya nak menikmati semester akhir kat kolej yang dah aku jejak selama 2 tahun setengah. Saat-saat akhir adalah saat-saat terindah sebab masa mula kita buat sesuatu, kadang-kadang kita terlalu excited, takpun terlalu benci. Dalam pertengahan, segala rasa ada dan waktu terakhir adalah waktu terindah.

Buat pengetahuan korang, aku telah meninggalkan Banting dengan seribu dua kenangan, sama macam aku meninggalkan Besut dulu. Student life benda yang paling best kan? Akan ku update benda-benda yang telah berlaku.

Public Speaking Presentation
Nota 1: Banyak gila blogger punya function dah upgrade. Peh.

Nota 2: Terima kaseh kepada semua pengunjung yang melawat dan maafkanlah hamba wahai semua kerna kekurangan update.

Nota 3: Kalau aku pindah ke wp, korang rasa perlu ke aku import semua entri-entri ni?