12 February 2010 | 6 comments

Spesis Wanita Yang Digeruni Pasangannya

Labels: , ,

Dilema seorang lelaki yang mempunyai pasangan dan belum berkahwin? Ini diantara dilema-dilema yang pernah aku alami sewaktu dulu (artikel ini disalin dan rasa macam ada kena mengena saja, hahaha). Sekarang? Suka hati aku nak buat apa, dan suka hati dia nak buat apa! Selagi tidak terikat, aku tidak mahu mengawal setiap gerak-geri dia tapi bila dah terikat,
"Duduklah kamu didalam sangkar ini! Hahaha!"
 Okeh, sambung artikel yang disalin ini!



Dia Tahu Semuanya


Ada perkara-perkara yang kita sembunyikan dari si dia, tentang hal-hal peribadi, keadaan sekeliling kita - disebabkan bukannya 24 berkepit (kalau dah kahwin itu lainlah). Akan tetapi dia tahu serba-serbi tentang kita! Pelikkan?



08 February 2010 | 8 comments

(Video) Tahi Bintang / Meteor


Erk! Ini tidak ada kena mengena dengan puisi Bintang Jatuh daripada puan fynn jamal! Ini betul-betul punya tahi bintang / shooting star / meteor.

Korang pernah dapat peluang tak menyaksikan alam ghaib tahi bintang? Selama aku hidup ini, aku dah berpeluang menyaksikannya lima (5) kali.

Ini adalah video kompilasi tahi-tahi yang jatuh! Hehe.


07 February 2010 | 11 comments

(Video) Facebook Berwajah Baru

Labels: , ,

Lebih ringkas dan lebih kemas, itulah yang aku dapat kata tentang Facebook kini. Rasanya tak semua orang dapat menikmati benda yang sesejuk ini, kerana ada insan-insan yang komen,

"Eh, aku tengok sama ja".

Apa yang terbaru?


05 February 2010 | 13 comments

Liwat: Anwar & Saiful


Oh, Februari kita panas dengan aksi-aksi lucah secara terbuka. Ini cerita bukan tentang tokwan yang ditangkap port gay tetapi kes liwat-meliwat antara DSAI dan Saiful.

Bayangkan, anda berada dengan seorang insan pangkat pakcik-pakcik didalam sebuah kamar yang tiada penghuni. Meja makan itu diam terkedu mendengar,


03 February 2010 | 4 comments

Kehidupan dan Keyboard

Labels:

Jika hidup ini boleh dikawal dengan sepotong keyboard,

Ctrl + Z
Patah balik masa lalu, buat perubahan yang dapat menukar segala peristiwa sekarang dan yang akan datang

Backspace
Dapat juga aku perbetulkan balik semua kesilapan aku


02 February 2010 | 10 comments

MAMU - Raja Lawak 4 Minggu 5 - Makanan Malaysia



Kalau SEPAH beraksi dipentas ke tujuh untuk persembahan terbaik dengan lagunya, kali ini mungkin MAMU punya masa pula!

Untuk Raja Lawak Ke-Empat, aku rasa MAMU dengan ALEX, nampak agak menarek. Yang lain? Err..paham-paham jelah!


Hello Cameron Highland!


Lama benar aku tak pergi melawat Malaysia. Nak berblogging pun sibuk, tambahkan lagi nak Cuti-Cuti Malaysia! Hahaha.

Semuanya bermula dari hari sabtu hari tu, aku memang plan nak lepak dengan gadis tapi tak tau kat mana. Suddenly both of my sis said they wanna go ~shopping at The Mines. Si gadis pun tetiba kata memang nak ajak lepak The Mines. Memandangkan dorang tak pernah lagi berjumpa (tini dah, ecah belum, anis laaagi belum), aku ajak la lepak sekali. Hahaha, selambe gi dating bawak kakak tu! Hahaha. Kira okay la tu dari si gadis, ajak aku dating dengan Anuar Family hari tu!

Aktiviti untuk hari sabtu?