08 September 2009 | 3 comments

Gerak Gempur VectorTuts | Arnab Brutal

Assalamualaikum & Salam Sejahtera!

Setelah beberapa hari menuntut ilmu Adobe Illustrator (serba sedikit short-cut, tips, skill color palette, dan lain-lain) dengan encik sepang, ini-lah hasil gerak gempur tutorial dari Vectortuts. Klik untuk tengok details yang tak berapa cun.

Serius, aku memang tak reti guna Adobe Illustrator disebabkan tangan aku agak bedung tak berseni. Tapi disebabkan kebosanan melampau, isu-isu semasa pun tak menarik minat perhatianku, tumpuan diberikan sepenuhnya kepada Ramadhan Al-Mubarak.



Ini adalah hasil sebenar, aku cuba bermain dengan bayang, cahaya, dan lain-lain (aku bukannya reti bab-bab tu, main tekan-tekan ja sambil minta pendapat encik sepang).

Kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba, sila-lah ke laman Vectortuts. Thanks to Bucket 'o' Thought