25 April 2009 | 5 comments

Speedfinger.org V4!

Assalamualaikum & Hi all!

Korang tahu kan speedfinger? Satu ketika dahulu, SP (Speedfinger Portal) agak top jugak la, tapi disebabkan banyak dugaan yang datang melanda, makin lama portal ini semakin sayup dan agak perlahan.

Kini SP telah berwajah baru! mf? Bos besar (Eddie) telah kasi assignment yang pertama untuk mf! Hahaha, assignment apa? mf ditugaskan untuk buat splash image la untuk SP ni. Hasilnya?



ini .png yang mf buat


dan ini bila dah masuk dalam page


Jeng-jeng-jeng.. Hehe, katak tu memang moskot SP dari dulu, untuk font "Speedfinger" tu, mf pakai 04b03, main dengan brush sikit. Sebenarnya, mf memang tak pernah tuntut apa-apa pun bila orang suruh buat barang (kecuali wafi..Hahaha), bukan apa, just for gaining some extra knowledge + experience. Untuk art ni, mf dapat topup free! Hahaha, berapa? Shuuu.. Rezeki ;) 

Anyway, thanks a lot bro! 

p/s: mf ingatkan bro dok putrajaya lagi, tup-tup dia kata, dah 3 tahun dia pindah! Hahaha, mintak maap la bro, memang ada penyakit "5 Min Tom (penyakit Adam Sandlers dalam 50 First Date, hehe)".