06 December 2009 | 4 comments

Friendster Berwajah Baru!





Friendster berwajah baru! Watchaaa!! Inilah akaun yang memang tak pernah delete (rasanya la) sejak dari mula, kalau korang tengok kat profile friendster aku, member since october 2003 tu!




Hahaha, kebanyakkan orang dah delete dah akaun friendster disebabkan banyak gila worm, spammer dan makhluk-makhluk perosak yang lain tetapi disebabkan sentimental value, aku masih lagi simpan.





Apa sentimental value tu? Beberapa mesej di inbox, dan juga blog lama aku! Blog yang 98% pengalaman sakit jiwa. Biarkan dia disitu, untuk aku muhasabah diri, apa yang kekurangan tentang diri ini. URL blog itu pun masih lagi terlekat nickname lama aku, "tEnUk" - http://tenuk.blog.friendster.com/.


p/s: Ini adalah entri selingan kerana kesibukkan melanda, final aku start 10hb sampai 18hb Disember. Salam