12 February 2009 | 13 comments

Pengkid & Bulan (PANAS - Reply)

Labels: ,
PANAS! Memang PANAS! HOT! HAWT!

Salam semua, hari ini, aku nak kongsi satu benda dengan korang.

Kan aku penah tulis entry pasal "Pengkid & Bulan"? Aku saje la tulis kat Friendster punya buletin. Tup, tup aku dapat message cenggini.

Reply daripada PENGKID!










untuk makluman korang, aku dah mintak permission nak publish benda ni, bukan apa, dapat gak kita tau apa perasaan dorang (pengkid).

Anyway, thanks ek cik/encik y***, membenarkan saya publish menda ni. :D

Dia menulis:

ello my fren..
cube gak bukak blog yg u attached tu tp ade error..so i cant open it to view ape yg org lain ckp..but for me..(sy pengkid)..sy tak malu bila dtg period..nak buat apa sy rs malu sbb itu kelebihan perempuan..hanya Allah yg tahu..dan walaupun berpakaian seperti lelaki di khalayak ramai..sy tak malu nak beli tuala wanita utk diri sendiri atau partner sy..cuma sy kesian dgn sesetengah lelaki yg malu nak belikan teman wanitanya tuala wanita tu bila teman wanitanya period walaupun dah berkahwin..tu je..sy tak kata semua lelaki..tapi sesetangah lelaki so jgn pulak ada yg terasa..tepuk dada tanya sendiri..bak kata nabil,"lu pikir la sendiri.."
so, korang rase camne..?

"Lu Pikir la Sendiri!"